Nošenjem majice sa žutom židovskom zvijezdom na ramenu i natpisom ‘Nisam u HDZ-u’, poduzetnik Zoran Mikulandra prosvjeduje ovih dana protiv šibenske gradske vlasti koju smatra odgovornom za propast njegova obrta ‘Noa’, dugogodišnjeg prijevoznika tereta u staroj gradskoj jezgri.

– Majicu sa šestokrakom židovskom zvijezdom napravio sam jer se osjećam baš kao Židov u predratnoj nacističkoj Njemačkoj, a unutra sam napisao da nisam u HDZ-u jer njih krivim za situaciju u kojoj sam se našao. Posao sam pokrenuo kada u Šibeniku nije bilo turizma i godinama ulagao u njega, sve dok vlast nije nanjušila novac i oduzela mi kruh iz usta. Poslovno su me uništili i duguju mi 65.000 kuna za koncesiju koja je trebala trajati pet godina, a oduzeli su mi je nakon samo osam mjeseci rada – kaže Mikulandra, prenosi sibenikIn

Bijelu majicu na kojoj je velikim slovima na leđima ispisana i poruka ‘HDZ otea posal, sad bi i didovinu’, nosit će, kaže, kako bi mladi ljudi vidjeli da bez članstva u HDZ-u u Šibeniku nema smisla ulagati u bilo kakav posao, a slične poruke postavit će i na svoj automobil, trokolicu kojom je obavljao usluge prijevoza tereta po staroj gradskoj jezgri.

Foto:Facebook

Prati nas i ne propusti ekskluzive!