Srijeda, 5 kolovoza, 2020

(VIDEO) MOĆNA NAJAVA KOJU MORATE POGLEDATI: Premijera filma ‘GENERAL’ na dan proslave Oluje

Od kada je najavljeno prikazivanje filma ”General” Antuna Vrdoljaka od 5. kolovoza, simbolično – na Dan domovinske zahvalnosti, a na društvenim mrežama ne prestaju komentari koji pokazuju velik interes publike za najiščekivaniji hrvatskim film svih vremena.

Kinoulaznice u prodaji su od prošlog tjedna, a najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine je na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

U traileru se može vidjeti da je film raskošne produkcije koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela.

Film je sniman na autentičnim lokacijama gdje su vođene  presudne bitke u Domovinskom ratu, a Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma tehnikom i ljudstvom.

Uz vrlo emotivnu, ali i napetu radnju te kvalitetnu produkciju, publiku privlači i snažna glumačka postava. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand AssanteBorko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

”General” je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

‘General’  kinodistribuciju kreće pretpremijerno od ponedjeljka, 5. kolovoza.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) SRBI NEĆE VJEROVATI: Poslušajte što je Đoković rekao o Srbiji
>>> GOSTI IZ PAKLA HRVATSKIH UGOSTITELJA: ‘Damu (55) i mladog crnca smo zamolili da zaustave ‘radnju’. Optužili su nas za rasizam’
>>> Jonjić otkrio pozadinu okršaja Esih i Hasanbegovića!
>>> (VIDEO) MOĆNA NAJAVA KOJU MORATE POGLEDATI: Premijera filma ‘GENERAL’ na dan proslave Oluje
Komentari

Komentari