Samo mjesec dana nakon što je njegova kći Lily, iz braka sa Sunetrom Sastry, odlučila se odreći njegovog prezimena i uzeti majčino djevojačko, u javnost je procurilo kako slavni britanski komičar Rowan Atkinson i njegova djevojka, glumica Louise Ford, očekuju prvo zajedničko dijete

Sa svojom djevojkom, 33-godišnjom glumicom Louise Ford, britanski komičar doslovno proživljava drugu mladost. Zbog mlađahne crnke, Rowan Atkinson napustio je svoju suprugu Sunetru Sastry, s kojom je u braku proveo 24 godine i dobio dvoje djece – kćer Lily i sina Benjamina – a sada s njom očekuje i treće dijete.

  • Vijest da je Louise Ford trudna sve je iznenadila, a ona je došla samo mjesec dana nakon što je Atkinsonova kći odlučila promijeniti svoje prezime. Očito zbog neslaganja s ocem i njegovim životnim odlukama, 22-godišnja Lily odrekla se očevog prezimena i uzela djevojačko prezime svoje majke – Sastry.

    Treće dijete slavnog britanskog komičara trebalo bi na svijet doći kroz nekoliko tjedana.

    Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!