Nasilni somalijski silovatelj rekao je svojoj tinejđerskoj žrtvi da ne može biti djevica jer je bjelkinja

Sud je rekao da je 33-godišnjak poznat žrtvi, te da je nakon što je odveo u svoj dom "zaključao vrata" dok je djevojka "plakala i molila" da ju pusti - ali, unatoč njezinim molbama, Abdoule je "zario oštar komad drveta u njen trbuh" i prisilio je da se popne na kat, gdje je držao oštri predmet na njenom grkljanu i silovao je.

Silovatelj Ahmed Abdoule. Izvor: MEN Media

Somalijski državljanin zatvoren je nakon što je držao oštar komad drva na grlu tinejđerice nakon što ju je silovao.

Mogao bi biti slobodan za 5 godina

Izvor: MEN Media

Ahmed Abdoule izjavio je da djevojka ne može biti djevica “jer je bjelkinja” i rekao joj  “moja zemlja bi te voljela” nakon napada, dobio je 11-godišnju kaznu na Hull Crown Courtu, izvijestio je Hull Daily Mail.

Izvješća nisu pokazala koliko će Abdoule stvarno provesti u zatvoru, a sud nije odgovorio na zahtjev za informacijama, ali ako kazna slijedi standardnu ​​formulu, vjerojatno će biti pušten nakon otprilike pet godina.

Unatoč rasnoj mržnji prema žrtvi, čini se da se zločin Abdoulea nije tretiralo kao rasna netrpeljivost, što bi tada značilo i težu kaznu.

Također nije jasno hoće li Vlada tražiti deportaciju. Prethodno je bilo nemoguće deportirati kriminalne imigrante s velikim obiteljima zbog interpretacije sudaca prema europskom “pravu na poštivanje privatnog i obiteljskog života”.

Zario drvo u trbuh, silovao ju, sakrio joj lice i zaprijetio

Sud je rekao da je 33-godišnjak poznat žrtvi, te da je nakon što je odveo u svoj dom “zaključao vrata” dok je djevojka “plakala i molila” da ju pusti – ali, unatoč njezinim molbama, Abdoule je “zario oštar komad drveta u njen trbuh” i prisilio je da se popne na kat, gdje je držao oštri predmet na njenom grkljanu i silovao je.

Sudac Mark Bury rekao je okrivljeniku: “Rekla vam je da pokušava biti djevica i na taj način vas zaustaviti, a onda ste joj vi rekli ‘Ne možeš biti, ti si bjelkinja'”

“Rekli ste joj da ne gleda u vas, potom ste njenu majicu povukli preko njezina lica, govoreći joj da je ne želite gledati dok je silujete.”

Nakon napada Abdoule je rekao da je “uživao” u silovanje, i da nije “jedina djevojka koja će biti kažnjena”.

Kad je odveo tinejđericu dalje od svoje kuće, Abdoule joj je dao novu majicu i rekao joj da je “održava”.

Također joj je rekao da će je ubiti ako ikome kaže što se dogodilo.

Žrtva je istraumatizirana

U izjavi žrtva je otkrila da se čak ni kod kuće nije osjećala sigurnom.

Rekla je: “Ne osjećam se ugodno razgovarati sa momcima i muškarcima, jer osjećam nelagodu.”

“Mama mi dopušta da idem malo dalje od kuće od prošlog ljeta, ali uvijek joj govorim gdje sam.

“Prije sam odlazila bez najave, ostajala kasno, majka mi je stalno prigovarala i govorila da mi se može nešto dogoditi.”

“Nikada nisam slušala. Imala je pravo.”

Majka osjeća krivnju

Majka žrtve je rekla da je osjećala da je “pogriješila kao majka”, otkrivajući u izjavi: “Čak i kad odlazi u trgovinu, više mi se ni to ne sviđa.”

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.