Policija moli za pomoć u traženju muškarca koj je počinio razbojništvo, a objavili su i fotografije počinitelja. Isti muškarac već je jednom bio neuspješno tražen. Policija, naime, sumnja da je počinitelj krao i u srpnju, i u kolovozu.

– U utorak, 11. srpnja 2017. oko 19.50 sati na adresi u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini je počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe i otuđen novac, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju za kojeg smo 7. kolovoza također molili za objavu fotografija.

Osoba na novim fotografijama dovodi se u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.

Molimo građane da, ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu [email protected] – moli policija u priopćenju.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!