Foto: FaH

Ostalo je malo manje od 4 minute do kraja utakmice između Hrvatske i Srbije na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva kada je jedan od najvažnijih igrača naše reprezentacije Domagoj Duvnjak legao na pod. U grotlu Spaladium Arene nastao je muk, a izraz lica Domagoja Duvnjaka govorio je tisuću riječi.

Je li Hrvatska ostala bez čovjeka koji ju je trebao voditi do jedinog zlata koje joj nedostaje ne znaju još ni liječnici, no izraz lica Line Červara u miks zoni nakon velike pobjede protiv Srbije govorio je sve. Stanje s Duvnjakom nije dobro!

“List je u pitanju. Otišao je mišić. Tek treba vidjet koliki je stupanj povrede. Treba se napraviti dijagnoza. Zabrinut sam, ali čestitam dečkima”, rekao je za RTL nakon utakmice Červar, pa malo prokomentirao ostatak utakmice.

“Ima još nedostataka. Pobjeda je uvijek draga, ali to je samo prva stepenica. Idemo dalje. U poteškoćama jača karakter”, poručio je Lino ponovno se osvrnuvši na ozljedu prenosi gol.hr

“Od prvog dana sam ja ponosan na svoje momke. Igrali su jako dobro, ali ovo je samo početak. Imali smo dobru tranziciju. Brzo smo i atraktivno igrali. Djelovali smo kao tim”, kazao je izbornik uz “kiseli” izraz lica.

Na koncu se zahvalio navijačima.

“Hvala navijačima koji su došli iz svih krajeva i koji poštuju našu reprezentaciju. Zahvaljujem svima koji nas podržavaju. Nemamo vremena za slaviti. Island je pred vratima. Iznenadili su Švedsku, a mi moramo razmišljati što ćemo dalje. Nema slavlja, sutra je trening”, zaključio je Červar.

Duvanjak je dvoranu napustio na nogama, ali šepajući. Podsjetimo, Duvnjak se posljednjih godinu dana mučio s ozljedama, pa nije jasno zbog čega ga je pri vodstvu +8 Lino Červar držao na parketu.

>>> HRVATSKA PREGAZILA SRBIJU: Sa 10 razlike Hrvatska pobijedila Srbiju 32-22

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!