Turistička zajednica grada Lipika na svojoj Facebook stranici poziva na obilježavanje dana grada Lipika:

Ovaj tjedan nam počinje obilježavanje Dana Grada Lipika. Turistička zajednica s ostalim organizatorima organizira mnoštvo manifestacija. Pogledajte što Vam Lipik nudi ove jeseni na zajedničkom plakatu i posjetite nas u što većem broju. Događanja ćemo još i posebno najavljivati, a već sada pripremite svoje slobodno vrijeme shodno datumima na plakatima. Uživajte u Lipiku.

Na promotivnom plakatu događanja u oči upada najava za subotu 23.rujna kada u organizaciji vijeća srbske nacionalne manjine , u gradskom parku srbi  imaju prezentaciju srbske narodne kuhinje, običaja , plesova…

Zanima nas hoće li se zaorit : IGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE SRBIJE?

 

Kako smo saznali ,toga dana organizirano dolaze autobusi iz Njemačke, Austrije, Bosanske Gradiške, Prijedora, Nove Gradiške, Dvora Na Uni i još nekih mjesta uveličati dan grada Lipika.

Sigurnosne procjene kazuju da tridesetak gostiju Veteranskog centra u Lipiku jedva čeka da umoči prste u srbsko pasuljče i da neće biti tenzija.

U Lipiku je „od postanka“ na vlasti HDZ, najvjerniji saveznik hrvatskih srba.

Upozorenje: Članak je jednim djelom pisan satiričnim tonom . 

Stajalište uredništva je da i mi imamo pravo na satiru kao i Milorad Pupovac sa svojim novinama  mada nas Plenkovićeva vlada ne „stimulira“ milijunima kao svoga glavnog čovjeka i partnera.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!