Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Slavoniji, Lici i Hrvatskom primorju. Zbog magle vidljivost je smanjena u Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a ima je i na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo 2 i A4 Goričan-Zagreb između čvorova Goričan i Varaždin.

Upozoravamo na učestale odrone zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale (DC8) te na cestama kroz gorja.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje se vozi uz privremenu regulaciju prometa.

Danas do 20:00 sati zbog radova u tunelu Brinje na autocesti A1 vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Danas, od 08:00h do 14:00 zbog redovitog održavanja kroz tunel Sveti Ilija vozit će se naizmjence, uz privremenu regulaciju prometa.

Danas od 09:00 do 14:00 sati bit će zatvorena ŽC3085 Srijedska-Stara Ploščica, zbog radova.

Danas od 08:00 do 16.30 sati zbog radova između čvorova prilesje i konak na državnoj cesti DC10 vozi se uz ograničenje brzine na 60 km/h.

Opširnije: HAK

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!