S obzirom da je slikovnica “Moja dugina obitelj” obična rasističko-šovinistička homo podvala u kojoj su oba roditelja bijelci i žene imaju veliku kockastu glavu, osmišljena je bolja, modernija, progresivnija, humanija i zabavnija verzija ultimativne hrvatske slikovnice. Pa pročitajte.

“Slikovnica o pravoj i modernoj hrvatskoj obitelji 2020. smrt fašizmu sloboda narodu, pobit ćemo vas opet ko na Bleiburgu, smrt klerofašistima koji ne priznaju 70 rodova, Tito živi u svima nama, uživajte djeco, rodovi ne postoje jer se prije živjelo bolje!”

Mama Milorad je transrodna djevojka iz Pule, sin JNA zastavnika koji je nakon Drugog svjetskog rata došao s neimenovane bosanske planine oslobađati istarske stanove od talijanskih i hrvatskih okupatora. Kako nikada nisu morali raditi jer su sve dobivali zahvaljujući jugoslavenskoj armiji i Partiji Miloradu se sad gadi Hrvatska u kojoj mora raditi da bi živio jer HDZ krade pa je odlučio postati žena crne rase i muslimanske vjere te se udati za Jadranku koja je zapravo pakistanski transrodni transdobni mladić koji zapravo ima 70 godina, ali se definira kao djevojčica.

Bernardić bi vodio državu? Pozivao svoje članove da napuste Hrvatsku a gubi vezu sa stvarnošću.

Njih dvoje su odlučili usvojiti 10 pasa koji će im biti članovi obitelji i s kojima će spavati u krevetu i ići na parade, čak i Jadranka ima pseće odijelo za svoje fetiš igrice za cijelu obitelju. Oni uz pse imaju i nekoliko posvojene djece: Ahmeta, Mohhamada, Xenxiua, Chen Yanga, M’Nganmbu, Milorada mlađeg i nekoliko dječaka koji su zapravo curice samo to još ne shvaćaju pa će im pomoći odgojem ih uvjeriti u to.

Nakon dvadesetak godina teškog života prepunog diskriminacije jer im nitko nije više davao besplatne stvari osim socijalne pomoći i raznih primanja mali Ahmet shvati da je Islam religija mira te se odluči kombijem zaletjeti u nasilne kršćane koji su stajali na uličnom koncertu. Nakon toga Ahmeta mnogi požele osuditi za napad jer bijeli europski rasistički klerofašisti ne prihvaćaju slobodu izbora, multikulturalnost te različitost.

Mama Milorad tada pokreće peticiju za ubojstvo Hasanbegovića jer je dvadesetak godina ranije bio par mjeseci ministar i ukinuo je 50% sredstava Queer festu na kojem je Mama Milorad trebala nastupiti s još tri transrodne djevojke i drkati na pozornici pola sata pred publikom koja u potpunosti razumije poruku i umjetnost iza grupnog drkanja na pozornici. No, zbog fašističkih kresanja proračuna za umjetnost nije bilo tristo tisuća eura da Mama Milorad i njene tri transrodne prijateljice doputuju iz Vrginmosta u Zagreb i drkaju na pozornici.

Zbog toga Mama Milorad se nikada više nije osjećala ugodno u Hrvatskoj i zato je odgajala svoju djecu da u ime ljubavi mrze Hrvatsku, Hrvate i sve hrvatsko. Sada, kada je mali Ahmet konačno počeo podmetati bombe na koncerte mrskih europskih tinejdžera i kombijem se zaletavati u ljude na ulicama Mama Milorad shvaća koliko su diskriminirani i pokušava pomoći svom sinu Mohammadu koji je u međuvremenu postao djevojčica i iz dana u dan trpi zato što ljudi koriste pogrešne osobne zamjenice dok mu se obraćaju i ne shvaćaju da nisu muškarci sve osobe s penisom i maljavom bradom.

Mali Ahmet je posebno napredan i slobodouman jer ga je cijeli život Tata Jadranka posjećivala svaku noć prije spavanja i razbijala predrasude o tome da stariji muškarac koji se identificira kao djevojčica i mali dječak ne mogu biti ljubavni partneri. Cijela obitelj se definira kao apolitični kozmopoliti bez vjere i nacije članovi HNS-a, muslimani feministi ateisti pravi komunisti.

I cilj im je uništiti fašističku većinu koja im onemogućava da svi skupa budu u braku sa svojom djecom i psima jer su netolerantni na različitosti i mrze ljubav. Mrze vidjeti druge ljude sretne i zato ne žele dozvoliti da se Mama Milorad na katolički Božić vjenča u katedrali sa svojim rotvajlerom.
Za drugi broj slikovnice sam mislio pisati o tome kako fašistička većina ne želi prihvatiti Tatu Jadranku koja bi htjela ponovno ići u osnovnu školu jer se definira kao sedmogodišnja djevojčica i želi se tuširati s drugim djevojčicama, ali postoje neki zadrti klerofašisti među roditeljima koji se tome protive pa onda Tata Jadranka poželi cijelu obitelj odvesti u Irsku jer HDZ krade i svi su fašisti u Hrvatskoj.

Autor: Komičar Domagoj Pintarić

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!