(FOTO) Feministička udruga “Centar za civilinu hrabrost” širi mržnju po Facebooku

Svi koji ne dopuštaju ženama da ubiju nerođeno dijete, svi koji ne dopuštaju uvođenje slikovnica u vrtiće koje tematiziraju homoseksualnost, pedofiliju i slične devijacije, su netolerantni.

Izvor: facebook

Molimo Aleksandra Stankovića ‘Acu’ i sve koji su ga podržali da hitno reagira na širenje mržnje po portalu feminističke udruge “Centar za civilnu hrabrost”.

Na izjavu gospođe Željke Marić za narod.hr o tome kako na demografsku sliku utječe i činjenica da je trend u Hrvatskoj takav da se vodi u šetnju više pasa nego djece. Što realno nije daleko od istine, ali takla se izjavom ‘kreveta’ pa je to zasmetalo. Zasmetalo je to sve žestoke LGBT aktiviste, jer nemojmo se zavaravati, sve feminističke udruge u Hrvatskoj su povezane sa LGBT udrugama u Hrvatskoj. To su iste one udruge koje stalno viču o toleranciji. Svi koji ne dopuštaju ženama da ubiju nerođeno dijete, svi koji ne dopuštaju uvođenje slikovnica u vrtiće koje tematiziraju homoseksualnost, pedofiliju i slične devijacije, su netolerantni. Suprotstavi se argumentirano ili neargumentirano, ti si mrzitelj. I onda jeli Željka Markić progovori eto ih.

Pogledajte toleranciju na feministički-lgbt-pro-choice način:

Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
Izvor: Facebook

Kao što vidite, komentari ispod “tolerantnih” objava nisu ništa manje “tolerantni” od samih objava.

Ovo su udruge koje financirate plaćanjem poreza.

Prva potpisujem da se za Katoličku Crkvu u Republici Hrvatskoj ne izdvaja iz proračuna, odnosno za prekid Vatikanskih ugovora (što će za posljedicu imati, i trebalo bi,vraćanje crkvenih zemljišta po cijelom Republici Hrvatskoj), ako se istovremeno neće više nijedna civilna udruga financirati iz proračuna.

Za priznajem.hr: netolerantna Cereal

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.