Zbog bacanja ručnih bombi i pucanja iz automatskog oružja na pravoslavni Badnjak – uhićeno 14 građana srpske nacionalnosti! Među njima i članovi SDSS-a!

Iz pouzdanih izvora u MUP-u, redakcija Bujice dobila je ekskluzivnu informaciju: u jučerašnjoj akciji interventne policije na području Vukovarsko-srijemske županije uhićeno je čak 14 lokalnih Srba, uglavnom iz sela Trpinja kod Vukovara. Sumnjiči ih se da su na pravoslavni Badnjak pucali iz automatskog oružja i bacali ručne bombe!

Uslijedila je munjevita akcija naše policije i osumnjičenici su uhićeni te odvedeni u osječki zatvor! Policija je u pretragama kuća u Trpinji pronašla veću količinu oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava… Navodno: neki od uhićenih članovi su lokalnog ogranka SDSS-a, stranke koju vodi Milorad Pupovac.

Zanimljivo je da se u Trpinji, Borovu Selu i Negoslavcima pucalo i u vrijeme ministra Ostoje Rankovića, međutim, tada nije bilo ovakvih akcija i uhićenja. Na potezu je DORH, a mi možemo samo pohvaliti hrvatsku policiju, bolje rečeno “jake snage MUP-a”…

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!