RIJEKA Iako je u prodaji ostali nekoliko stotina ulaznica brojači su pokazali točno 6.345 navijača.

Njih najmanje tisuću s pretplatama ili ulaznicama očito je ostao u toplini doma svojega. Nije za zamjeriti jer termometar na rujevičkoj meterološkoj postaji pokazivao je u trenucima kada je sudac Pajač dao znak za početak utakmice – 4 stupnja Celzijeva. Naravno – bez snažne bure koja je dodatno uvećala osjet hladnoće i sve zajedno spuštala ispod ništice. Nije pomogla ni topla odjeća, kape i šalovi…

 

Bura je prorijedila tribine, ali nije u ugasila plamen derbija, uvijek posebno vatreno ozračje u kojem se igra jadranski derbi.

Torcida je u 35. minuti podignula poruku podrške generalu Praljku, Armada je reagirala jednako u nastavku.

Obje skupine sjetile su se u nekoliko navrata aktualnog vodstva HNS-a. Bilo je nažalost i krajnje neprimjerenog navijanja (Torcida: Ubi Srbina…), a u 60. i 62. minuti doletjele su na travnjak – baklje.

Prvo iz Torcidinog kaveza, a onda i s Armadinog sjevera. Armada je prvi put otkada je na Rujevici prekinula jednu utakmicu bakljama nakon što je podignula poruku »Odje… mafiju!«.

Poruka je očito bilo namijenjena predsjedniku Damiru Miškoviću, baš kao i brojne baklje koje su završile u terenu. Poruka i potez koji bi mogao izazvati dalekosežne posljedice, valjda su u vodstvu Armade dobro promislili prije nego što su se odlučili na ove korake.

NL

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!