Nedavno pokrenuta , perfidno osmišljena peticija :”NE U MOJE IME” kojom se pokušava sotonizirat Biskupa Vladu Košića, katoličku crkvu i Hrvate , navodno je namjenjena vjerničkom puku. No, jeli zaista tako?

Razna imena , nacionalnosti , poznati higijeničari hrvatskog društva… Svi koji su stavili svoja imena “na javno” žele da njihovo ime i potpora peticiji bude javna pa će mo im rado pomoći u tomu i raskrinkat zlonamjernu peticiju.

Potpisnici peticije koji su se prijavili svojim Facebook profilom otkrili su nam podosta o njima samima i strukturi potpisnika peticije.

Nekoliko zajedničkih fobija potpisnika peticije su : Hasanbegović, Markićka, hrvatska vojska, branitelji, katolička crkva, Predsjednica…

Pogledajmo

Mirko Erceg piše ekavicom , voli komunističku petokraku i sigurno je uzorit Katolik.

“VREME MU JE”!?  Za revoluciju ili radnje  poslije revolucije

Greta Grakalić Rački voli zastave oktobarske revolucije

 

Draga Greta , Bog je s tobom sigurno pa si zato potpisala peticiju

Greta se u milosti Božjoj zauzima za besplatan pobačaj 

Nenad Jarić kao pravi umjereni katolik , alergičan na katolički ekstemizam tako lijepo piše statuse o Željki Markić

Prijatelji su mu Radoslav  i Sandra koja je prešla na pravoslavlje jer su oni tolerantni, ne filozofiraju i samo pjevaju

Jarić Rimokatolik

Kao pravi umjerni Katolik , Izidora je , najvjerojatnije na nagovor turskih prijatelja  potpisla peticiju protiv zle katoličke crkve

 

Tu je i Suzana Štajduhar koja cvili za svojom milom jugoslavijom i priznaje cijelom svijetu što je

 

Uglavnom , toliko pobožnih Hrvata i drugih nacija od koje su neke čak i “nebeske” i toliko katoličkih simbola kao što su crvena peterokraka i peterokraka sa polumjesecom .

Prenijeto sa Krugoval Domovina

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!